Dari Umno Fairus Datang Kpd Umno Dia Kembali-ALFATIHAH

Dari Umno Fairus Datang Kpd Umno Dia Kembali-ALFATIHAH
Syukur Fairus Keluar Keadilan-Dr Syed Husin

Akhbar Cina Dah Lama Kata Fairus Gagal

Akhbar Cina Dah Lama Kata Fairus Gagal

JOM PI RAMAI-RAMAI

JOM PI RAMAI-RAMAI

Ingatlah YB Pakatan

" Kepada yang bergelar YB - YB Pakatan, SAMM nak beritahu kerana 'kerja bodoh' anak mudalah sejak 1998 (dan pejuang sebelum itu) kamu nikmati kerusi YB itu. Sekarang semuanya telah Najib perkuda terpulang nak duduk atau bangkit melawan. " - Che'Gu Bard

Jumaat, Januari 09, 2009

Siri 33 : Guan Eng berdemo anti Israel, Fairus entah ke mana

.
Memalukan - ketika lebih 3000 rakyat Pulau Pinang berdemo anti Israel dan Amerika di perkarangan masjid Kapitan Keling, Jumaat bersama Ketua Menteri Lim Guan Eng, Exco Hal Ehwal Agama Islam Mohammad Fairus Khairuddin entah di mana.

Sejak 16 Disember tahun lepas, Fairus tidak berada di pejabatnya. Mungkin dia berada di Gaza atau Guan Eng perlu hantar Fairus ke sana ?

Guan Eng yang tiba sejurus selesai umat Islam solat Jumaat dan diikuti solat hajat terus menyampaikan ucapan bersemangat mengutuk Amerika dan Israel.

Turut berucap Exco Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna Abdul Malik Kassim, Pengerusi Teras Pengupayaan Melayu (Teras) Azmi Hamid, Presiden Persatuan Pengguna P.Pinang SM Idris dan beberapa pemimpin Pertubuhan Bukan Kerajaan (NGO).

Fairus sebelum ini dalam kenyataan media membidas Persidangan Negara-negara Islam (OIC) hanya berpeluk tubuh dalam menangani isu kezaliman Israel.

“Fairus juga nampaknya berpeluk tubuh, cakap tak serupa bikin, bikin tak serupa cakap,” kata seorang peserta demo petang tadi.

Masjid Kapitan Keling hanya terletak kira-kira dua kilometer dari Komtar, pusat pentadbiran Kerajaan Pulau Pinang.

Peserta demo kemudiannya berdoa sebelum membakar patung Presiden Bush dan bendera rejim Zionis Israel sebelum menamatkan demontrasi pada jam 3.00 petang.
.